Известие

Collapse
No announcement yet.

лек коментар на 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ето обявата за варненското купе. Там си пише всичко
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Така като гледам колата е в уникално състояние и е доста гледана, обаче ми се струва че с този 1.8 16В мотор някак си става само за позиране тая кола
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
        Така като гледам колата е в уникално състояние и е доста гледана, обаче ми се струва че с този 1.8 16В мотор някак си става само за позиране тая кола
        че да не е малко .... ))
        мен ако ме питаш реално, дайте си сметка, колко се ежите по улиците

ооо я си карай ти бавничко па си глей кефа, хем ше те видат кой си вътре
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от valjo
          че да не е малко .... ))
          мен ако ме питаш реално, дайте си сметка, колко се ежите по улиците

ооо я си карай ти бавничко па си глей кефа, хем ше те видат кой си вътре
          Тва дет го написа сега ше ти го пействам всеки път като измислиш некоя глупост по твоята кола
          sigpic
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ама мойта е най обикновен багер, а не купе бай пинифарина )
            се пак има разлика
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от Weaver
              мерси много на всички за информацията

сега пред мен обаче се показа нов проблем

фиат нещо принципно не ме кефи (алфа ми звучи някакси по добре), ама почвам наистина да се влюбвам в Coupe- мнооого агресивен, страшен интериор и екстериор..

няма ли някой да каже какви проблеми имат, да се разубедя малко
              Вероятно няма да ти свърша работа, защото няма да те разубедя. Всичко зависи каква кола точно търсиш. Купе има две версии-преди 10.'96 и след. Силно ти препоръчвам да се насочиш към втората категория. Причините-по-нови мотори, значително по-красив интериор(лично мнение), премахнат проблем с лющещите се стъкла на фаровете, втори еърбег(не серийно), подобрена електроника(според Фиат), леки промени в окачването. Ако търсиш прилична динамика от "среден клас", атмосферните мотори ще те удовлетворят. 1.8 си върви ни повече, ни по-малко от очакваното-96КВ на 1180кг. 2.0 16в(стария мотор на Лампреди, който е бил страхотен за времето си)102КВ на 1250 кг. 2.0 20в-108КВ и 113 КВ(по-късно) на почти същото тегло. Турбо версиите са 2.016в-140КВ. на 1320кг. и 2.020В с 162КВ на 1310кг. Ако търсиш нормална динамика и приличен разход-атмосферните, ако разхода не е проблем за теб-с две ръце за 2.0 20в. Вече има и Лимитед едишън на много прилични цени в Германия. Остава само проблема с акциза и ДДС-то... Цените на поддръжка на атмосферните версии са много добри, някои дори смешни. Абсолютно неангажираща финансово поддръжка (говоря в общия случай, не да я купиш за 500 еуро и да я оправяш после 1 година) Частите по окачването и двигателя са на отлични цени. Едрогабаритните са обаче кът и скъпи. В купето има достатъчно място като за 2+2, отзад влизат 3-ма човека(естествено е тясно, но за кратки разтояния..)
              @trustworthy
              Голяма реклама и направи на тая кола!

Comment

Първоначално публикувано от me_to_u
                @trustworthy
                Голяма реклама и направи на тая кола!
                Ами не мисля, че има някой , който да не я харесва тази кола. Иначе процент не искам, да знаеш

Сори за офтопика
                _______
                146 JTD - ex
                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Та колега за ВСЯКА ЕДНА МАРКА най-важното е колко читава кола ще купиш всичко друго е въпрос на предпочитание, това за сервизите и разходите е е дно и също при всички
                  и освен това престоят ти в сервизите зависи от това как я караш......
                  Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от lyuli
                    Та колега за ВСЯКА ЕДНА МАРКА най-важното е колко читава кола ще купиш всичко друго е въпрос на предпочитание, това за сервизите и разходите е е дно и също при всички
                    и освен това престоят ти в сервизите зависи от това как я караш......
                    Ама то дали ше караш ауди душмански или алфа се ше се счупи Така че как караш за определяне на марката пак не важи
                    sigpic

Comment

Ама то дали ше караш ауди душмански или алфа се ше се счупи Така че как караш за определяне на марката пак не важи
                      а къ се кара душмански?
                      май само аз не харесвам Фиат купе - ще ме извините. Ма аз кво ли харесвам - освен мойта си.
                      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                      Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Working...
                      X